Vage klachten? Iedereen kent ze...

Spierpijn, rusteloze benen, lichamelijke en psychische overbelasting, vastzittende nek- en schouderspieren, RSI/CANS, hoofdpijn, rugklachten, onbalans, en vele andere ongemakken: je kunt er iets aan doen!

Gun jezelf deze stap!

Door ons jachtige leven en de eisen die anderen én wijzelf stellen nemen we vaak niet de tijd om aan onze gezondheid te werken. We slaan ons er doorheen en vergeten daarbij naar ons lichaam te luisteren. Dat kun je nu veranderen!

Massagetherapie helpt je op weg naar een betere gezondheid. Ook als je nu nog geen klachten hebt kan massage die helpen voorkómen.

De behandeling heeft een positieve werking op o.a. het immuunsysteem, de lymfeafvoer, de energiecirculatie, de doorbloeding en het algemeen welbevinden.

Massagetherapie is een gezonde noodzaak, geen luxe.

Ons lichaam functioneert niet als vanzelfsprekend. Massage bevordert de circulatie van bloed, lymfe en energie, waardoor de lichaamsvloeistoffen in staat worden gesteld alle voedingsstoffen, hormonen en enzymen daar te brengen waar ze nodig zijn. Een goede circulatie verwijdert afvalstoffen en lichaamsvreemde stoffen die giftig zijn en dus slecht voor onze gezondheid.

Door regelmatige massage leer je beter voelen en treedt lichaamsbewustzijn op. De communicatie tussen lichaam en geest herstelt.

Massage vereist weinig en levert zeer veel op.

De behandeling kan op zichzelf staan, maar ook ter versterking van de werking van andere therapievormen worden toegepast, preventief of curatief.